Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Members over bouwhuyschZZP
“Netwerken = net werken, bouwhuyschZZP stimuleert, combineert en faciliteert”
Ewald Schoorl - Schoorl Project Management Infra
“bouwhuyschZZP bewijst dat u voor kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te betalen”
Guido Groet - BuroScope Civil Engineering
“bouwhuyschZZP brengt opdrachtgevers en professionals op een efficiënte wijze bij elkaar.”
Jeroen Langkemper - CPM consultancy
“bouwhuyschZZP het ZZP-netwerk van de toekomst”
Jan Mors - CPM Consultancy
"bouwhuyschZZP, de brug tussen ZZP & Dura Vermeer"
Maarten Lintsen - Dura Vermeer Divisie Infra

Een slimme zelfstandige laat zich vinden

Als zelfstandig professional bent u altijd op zoek naar opdrachten. Maar acquisitie kost tijd; tijd die u liever aan uw vak besteedt. Met bouwhuyschZZP vergroot u de kans op nieuwe opdrachten, vindt u nieuwe samenwerkingspartners en bent u onderdeel van een sterk netwerk in de bouw en civiele techniek.

Laat u vinden door opdrachtgevers
Via bouwhuyschZZP is uw profiel makkelijk te vinden door een groot aantal opdrachtgevers. Ook kunt u zelf actief op zoek naar opdrachten. Opdrachtgevers kunnen direct contact met u opnemen, en u met hen. Want hoe actiever je bent in de community, des te meer u terugkrijgt.

Contractafhandeling en afdekken risico WKA inhuur ZZP
Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij de contractafhandeling en het afdekken van risico’s vanuit de Wet Ketenaansprakelijkheid. U houdt een urenregistratie bij in ons systeem en wij zorgen voor de facturatie.

Vind betrouwbare samenwerkingspartners
Zoekt u extra capaciteit bij een grote opdracht? Een expert op een bepaald gebied? Of back-up in geval van ziekte? Op bouwhuyschZZP vindt u ZZP'ers die passen bij wat u zoekt. Via recommendations over de desbetreffende  member ziet u of u goed zit.

Investeer in uw ontwikkeling
Wilt u er vanaf dat u altijd alleen wordt gevraagd voor wat u kunt? Dit kunt u doorbreken. Op bouwhuyschZZPkunt u direct collega-ZZP’ers zoeken die openstaan voor een meester-gezelconstructie, mentoring en coaching, etc.

Lever een maatschappelijke bijdrage
Ook voor stagiairs en gastdocentschappen bent u bij ons aan het goede adres. Door uw kennis te delen helpt u de volgende generatie professionals op weg. En dat zien we graag.

Kosten
U betaalt enkel op het moment dat u een opdracht verwerft via de community. bouwhuyschZZP ontvangt € 1.50,- per gewerkt uur voor haar diensten. Dus “no cure no pay”.

Bouw mee aan de community
Alleen samen met onze members bouwen we de grootste en beste community. Dus heeft u een goed idee? wij staat open voor uw suggesties.

Neem contact op


Word member in 3 stappen:

  • Registreer u
  • Maak uw profiel aan
  • Direct toegang tot de vacatures
Contact
bouwhuyschZZP
Krijn Taconiskade 268
1087 HW Amsterdam
+31(0)20 3039539
info@bouwhuyschzzp.nl